Dengang jeg ønskede at starte min webshop, havde jeg behov for at finde nogle personer som kunne hjælpe mig med at lave en hjemmeside med alt hvad dette indebærer – nogle som jeg kunne stole på, som arbejdede hurtigt,og som forstod mine ønsker og behov. Det var en jungle at finde rundt i, især for en som jeg, som ikke har den store forstand på opbygning af webshops og alt hvad det kræver. Jeg valgte at bruge Menso.dk til at finde frem til de rette til opgaven, og det har været en af mine bedste beslutninger! Jeg skrev hvilke ønsker jeg havde, og meget hurtigt fik jeg tilsendt 3 tilbud som matchede mine behov. Ud fra de 3 tilbud valgte jeg selv hvem der skulle have opgaverne, og nu er jeg flyvende med min egen webshop. Tak til Menso.dk for hjælpen – et genialt koncept til stor hjælp for mig og min virksomheds opstart!

Luna Berglund
Ejer af Familiegaver.dk

3GjV9OBOHNUVXiRtwmwdgVOQBfMvXUBl-banner

Efter at have søgt på nettet, spurgt mange og brugt meget tid på at finde en der kunne programmere en hjemmeside til mig som samtidigt kunne give mig den tryghed jeg søgte fik jeg et tip om at prøve Menso.dk. Jeg var først skeptisk da jeg ikke havde hørt om det før eller set noget lignende, men jeg tænkte, det skader jo ikke at prøve når det nu er gratis. Jeg indhentede de gratis tilbud og blev ringet op efter 2 hverdage. Her fik jeg et rigtig godt tilbud hvor jeg samtidig følte mig tryg da jeg kunne mærke på mig selv at det var et professionelt bureau jeg havde med at gøre. Det er super nemt at bruge Menso.dk og de partnere de har virker utrolig professionelle. Jeg takker for det brugervenlige system og det gratis tilbud jeg kunne få, nu ved jeg i hvert fald hvor jeg kan finde mit næste tilbud sikkert, trygt, hurtigt og nemt.

Jack Dall Sølbeck
Systemarkitekt hos Bredana

10425059_10153566425904341_2848530120308316558_n

I en længere periode havde jeg holdt øje med mine resultater af salg på min webshop, jeg synes ikke helt salget var der hvor jeg havde forstillet mig det skulle være, jeg tænkte lidt over hvad det kunne være der kunne hjælpe mig til bedre resultater. Jeg følte jeg stod lidt på bare bund og brugte rigtig mange penge på forskellige markedsførings platforme som jeg kun så som rene udgifter uden at give mig noget tilbage.
Men så brugte jeg Menso til at finde et andet Adwords Bureau, nu spare jeg 3.000 kr hver måned og får meget bedre resultater! Mange tak Menso!

Peter Kaae
Technical Sales Engineer

34a5208

Når man er ved at være frustreret over, at man ikke bare kan finde et sted hvor man kan føle sig tryg og ved at man ikke bliver snydt, eller betaler overpris så er det da en lettelse, når man bare kan få et tip om at alt dette kan findes på et og samme sted. Menso.dk har ramt plet med deres koncept, alle deres muligheder har gjort det nemt for mig at kunne finde et bureau der kunne optimere min webshop.

Jack Dall Sølbeck
Systemarkitekt hos Bredana

10425059_10153566425904341_2848530120308316558_n