job-annonce-ny-webstarters-closer1-1024x876

Job hos Menso.dk

Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere, der kan bidrage med ny viden og erfaring og på den måde hjælpe vores virksomhed med at vokse. Måske er du en af dem?

At være en del af Menso betyder, at du trives i et travlt miljø, hvor hårdt arbejde betaler sig. Vi forventer, du yder dit bedste og tilbyder dig mange karrieremuligheder.

Lige nu søger vi:

  • Key Account Manager
  • Backend udvikler
  • Salgskonsulent

Ledige stillinger

Key Account Manager

Vil du bruge dine analytiske og kommercielle evner til at etablere og vedligeholde strategiske samarbejdsaftaler inden for entre-prenørbranchen? Kan du opbygge relationer til kunder på alle niveauer?

Her får du muligheden for at udvikle din karriere.

Skab grobund for strategiske samarbejdsaftaler
Som Key Account Manager hos Menso får du en central og vigtig rolle i vores KAM-organisation, som beskæftiger sig med langsigtede og strategiske samarbejdsaftaler med større virksomheder på tværs af Danmark.

Her får du en koordinerende rolle, hvor du arbejder med processer og funktioner både ude hos kunderne og internt i Menso. Derigennem medvirker du til vores generelle forretningsudvikling i en afdeling, som oplever stor vækst.

Opbyg længerevarende kunderelationer
Din kerneopgave bliver at varetage kommunikationen med vores kunder på taktisk og strategisk niveau. Det betyder i praksis, at du arbejder med længerevarende kontrakt- og årsforhandlinger og efterfølgende sikrer, at aftalerne bliver implementeret, hos såvel vores kunder som internt i Menso.

I dagligdagen har du ansvar for at udarbejde relevant KPI-data til dine kunder, ligesom du afholder KPI-møder med kundernes organisation. Du udarbejder handlingsplaner både internt og hos kunden samt implementerer handlingsplaner både internt og i eksternt salg.

Derudover håndterer du indsatser og processer hos kunder, inklusiv procesoptimering og controlling af aftaler.

Tag ledelsesansvar og fortsæt din karriere hos Menso
Det mere operative salg varetager vores sælgere, men du sørger for at klæde dem godt på med information omkring kundens processer og de aftaler, der er indgået. Du bevarer det strategiske overblik og udviser herigennem et uformelt lederansvar, som på sigt kan udvikle sig til en decideret lederstilling i vores organisation.

Som Key Account Manager kan du være tilknyttet vores kontor i Kolding. Du får stor fleksibilitet til selv at planlægge din arbejdstid, ligesom der er mulighed for at arbejde hjemme.

 

Fortæl os kort og skarpt hvorfor vi skal have netop dig til samtale. Vi indkalder til samtaler løbende og opslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Send din ansøgning til job@menso.dk

Salgskonsulent

Har du energi, lyst, ambitioner og potentiale til at være med til at præge udviklingen i vores virksomhed? Er du en dygtig salgskonsulent med indgående kendskab og gode salgsresultater med i bagagen? Så se nedenfor.

Salgskonsulent hos Menso
Som salgskonsulent får du ansvaret for virksomhedens salgsaktiviteter og salgsresultater. Dine nøgleområder bliver opsøgende salg og rådgivning til alle nuværende og potentielle kunder, herunder kalkulationer, tilbudsgivning. Der lægges stor vægt på etablering og vedligeholdelse af kunderelationer til gavn for kunderne og vores virksomhed.

Din profil
Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse med dig, men vigtigst af alt og som den dygtige salgskonsulent, du er, så har du en god teknisk forståelse og let ved at sætte dig ind i kundernes forskellige behov.
Du har allerede erfaring med BtB salg, til E-handel og at du kan dokumentere dine gode resultater.

Som person
Som person er du dynamisk, engageret, selvstændig og initiativrig. Det er vigtigt, at du er en god købmand, gerne kreativ og nytænkende – og altid målrettet og resultatorienteret! Endelig er du god til at kommunikere, besidder gennemslagskraft, er organiseret og grundig.

Send din ansøgning til job@menso.dk

Backend udvikler

Er du en benhård udvikler, der elsker at arbejde med PHP? Vil du arbejde i en spændende virksomhed og få et medansvar for en platform, som anvendes af mange tusinde brugere hver måned? Så læs videre her!

Jobbet
Menso søger en backend-udvikler, der er knivskarp til objektorienteret webudvikling. Dine opgaver bliver videreudvikling af vores platform. Du kommer til at arbejde med kritiske systemer, der kræver minimal margin for fejl og stor vægt på sikkerhed. Samtidig er performance utrolig vigtigt, da vores platform bruges af mange bruger.

Du kommer til at arbejde med: PHP, Javascript, MySQL, HTML5, CSS3, Ajax.

Menso er kendetegnet ved en meget uformel og direkte kultur. Der arbejdes meget på tværs af faglige skel og kompetencer, og alle hjælper hinanden. En del af jobbet vil derfor også bestå i aktiv videnformidling på tværs af organisationens medarbejdere.

Send din ansøgning til job@menso.dk