Hvilke fordele for du ud af et partner skab?

Spare tid
Tid er penge og det er vigtigt at effektivisere tiden på den bedst mulige måde.
Det er her vi som din partner kan hjælpe med, at formindske din spildetid, så du ikke længere skal bruge en masse tid på at finde nye kunder.
Målrettet markedsføring

Det kan være svært at vide hvordan man bedst muligt markedsføre sig, det er her vi vil hjælpe med at skabe en målrettet markedsføring.

Bedre salgsresultater

Eftersom kunderne vil komme til os for at indhente tilbud, vil de kunne finde netop jer.
Dette vil være med til at give flere potentielle kunder, samt kunde informationer som i sidste ende vil være med til at forbedre salgsresultaterne.

Billigere end traditionelle kanaler

Traditionelle kanaler til markedsføring virker ikke altid hensigtsmæssige, derfor er det vigtigt for os som virksomhed, at møde kunderne der hvor de er.
Så med os som partner kommer du ikke til at betale for noget du ikke får.

Hvis du har lyst til at blive partner kan du tilmelde dig her

Virksomheden navn (skal udfyldes)

Virksomhedens CVR (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon nr

Du vil blive kontaktet af os efter tilmeldning via telefon hvor vi vil spørger yderligere indtil din virksomhed, om den overholder vores krav.

Bliv partner på Menso.dk

Det vi kan tilbyde dig og din virksomhed, er en særdeles vigtig faktorer vi alle går og kæmper med, nemlig tid.
I stedet for at bruge en masse unødvendige ressourcer, på at lede efter nye potentielle kunder, som måske ikke engang giver resultater.
Kan du nu bruge tiden på, andre faktorer som presser din travle hverdag. Vi har gennemtænkt en plan, der netop vil gøre det nemmere for bureauer, at føle sig trygge, spare tid og imødekomme kundes behov meget nemmere.
Dette koncept er bygget på at få en mere målrettet markedsføring, der vil være med til at skaffe dig og din virksomhed flere potentielle kunder, samt kunde informationer, som i sidste ende vil øge salgs resultaterne. Brug din tid fornuftigt

På Menso.dk har vi en høj standard for at sikre kunderne den bedste kvalitet, så før vi indgår et partner skab vil vi gerne se virksomhedens navn, mail, telefonnummer, en reference liste, priser, og et CVR-nummer således vi kan tjekke op på virksomheden.
Vi vil ikke på nogle punkter, have at der skulle forkomme, en vis utryghed hos kunden.