Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/menso.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/menso.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Brug af video til markedsføring - Menso.dk

Sådan bruger du video i markedsføring

 

Hvordan når man bedst ud til sin målgruppe med sit budskab eller sit produkt? Hvad gør man for virkelig at få budskabet klart igennem? Hvilke knapper skal jeg skrue på for at få min markedsføring til at gå op i en højere enhed? Det er nogle spørgsmål enhver marketingarbejder og virksomhedsejer stiller sig selv. Her vælger mange at ty til video og dens mange muligheder for at nå klart igennem til målgruppen. Videoen gemmer på så mange muligheder og du har mulighed for at forme dit reklameprojekt, præcis som du ønsker. Tal direkte til din målgruppe ved hjælp af massevis af forskellige virkemidler som f.eks. tale, musik og visuelle effekter. Videoen er et effektivt middel til at få masser billeder og information ud på ganske kort tid.

 

Videoens mange fordele

Videoen har utroligt mange fordele når det kommer til at nå ud til et publikum. Når vi bevæger os gennem de sociale medier og andre steder på internettet bliver vi konstant mødt af rullende videoer. Det videoen kan er at skabe så mange indtryk på ganske kort tid. Det kan være nemmere at få et budskab ud i en video end i ét enkelt billede fordi du ikke skal samle det hele i det perfekte, rammende stilbillede. Du får mulighed for at skabe en storytelling som kan være ekstremt virkningsfuld på din målgruppe. Du kan tale til præcis de følelser, du vil og måske flere på én gang. Det set i forhold til stilbilledet, hvor du kun har dét ene skud og det kræves at du med det ene skud og den ene punchline kan få sagt hvad der skal siges helt klart. Stilbilledet skal omfavne det hele på én gang mens du har mere spilleplads i videoen. Du har mulighed for at blande det visuelle og lyden og på den måde få dit budskab stærkere frem. Musik og stemme over dine billeder giver dig unikke muligheder for at tale direkte til forbrugeren og ramme lige præcis det i forbrugeren, du ønsker at ramme. Det er enormt spændende at arbejde med videoen som markedsføringsmiddel. De små ændringer i lyd og billede kan når det sættes sammen give vidt forskellige udtryk så der er masser at eksperimentere og lege med inden man når det perfekte resultat. Prøv dig frem og vær ikke bange for at prøve en masse forskellige. Lad dine vildeste ideer om en reklamefilm komme på bordet og prøv det.

 

Succes på de online videostreamingtjenester

De online, gratis streamingtjenester på internettet har i den grad sat gang i fremgangen af video som del af enhver virksomheds markesføringsstrategi. Flere og flere vælger at kaste sig over de mange muligheder, der ligger i dette. Det er et medie der er tilgængeligt for alle og der er stor chance for at lave en reklamevideo der kommer til at gå viralt og blive delt på utroligt kort tid. Især hvis man går efter den yngre målgruppe, er de online streamingtjenester ikke noget, man må lade gå ens næse forbi. Unge mennesker bruger generelt en del tid på at streame musik og sjove videoer af enhver slags fra de online, gratis videostreamingtjenester og det er derfor der, man skal vende blikket mod hvis man ønsker at ramme dem. Det er ganske nemt for unge såvel som gamle at dele videoerne fra disse streamingtjenester videre og du får mulighed for at nå ud til mange flere ved at fange din målgruppe der hvor de i forvejen er.

 

Behøver ikke at koste en bondegård

Nu frygter du måske, at det kommer til at koste dig masser penge at investere i videoreklame. Men der tager du fejl. For det behøver slet ikke at være så dyrt. Der findes masser muligheder for selv at stykke sine videoer sammen med forskellige software der kan købes til computeren og det er ikke engang særlig svært. Med lidt tålmodighed kan alle og enhver komme til at sætte videoer sammen på en måde så det næsten ligner noget fra professionel hånd. Hvis du vælger den rigtige software til dine videoer er det nemmere end ud overhovedet tør drømme om at stykke noget sammen der ser professionelt og tillidsvækkende ud. Udover at være en ekstremt billig måde at lave videoer på er det også en måde hvorpå du får langt mere bevægelsesfrihed end hvis du har en anden ind over det. Du kan eksperimentere præcis som du har lyst til uden nogle der skyder dine ideer ned inden de er blevet afprøvet. Det kan selvfølgelig komme til at koste dig noget ekstra tid, hvis alle idéer skal på bordet, men hvis nu det ender ud med det helt perfekte reklamespot der kommer til at sprede sig med lynets hast og bliver en kæmpe succes, må det siges at have været det hele værd.

Hvis det nu er helt uoverskueligt for dig selv at kaste dig ud at lave dine egne videoer til din marketingskampagne eller du ikke synes at have tiden til at sætte dig ind i helt ny software, er der heldigvis også mange dygtige fagfolk, der står klar til at hjælpe dig. Du kan finde mange dygtige fagfolk inden for området, der til rimelige priser kan kreere en lækker og professionel video til dig. Undersøg dine muligheder. Find en videokyndig der er med på dine idéer og som matcher dit behov for at eksperimentere med forskellige effekter, lyde og billeder. Det er vigtigt at du gør dig klart om du ønsker en fagperson som bare klare hele arbejdet for dig eller om du gerne selv vil være med ind over. På den måde er der større chance for en god kommunikation mellem dig og den professionelle og dermed sikres du et godt resultat af din video.

Uanset om du vælger at kaste dig ud i videoprojektet på egen hånd eller får en professionel ind over er én ting helt sikker: Du kommer uden tvivl ikke til at fortryde at investere enten en lille smule tid eller en lille smule penge på video som markedsføring.

 

 

Leave a Reply